Tavli Kristal Blog

Kristal plaket deyince akla ilk gelen tabi ki şirketlerin başarılı çalışanlarına hediye ettikleri ya da ödüllendirme amaçlı verdikleri plaketler akla gelmektedir. Fakat kristal plaket kullanımı oldukça geniş bir alanda promosyon ürünü olarak satın alınıp hediye edilen bir üründür. Hatta denebilir ki bu ödülün kullanılabileceği sektörler hemen hemen bilinen tüm sektörlerdir. Bu kadar yaygın olmasına nazaran nasıl üretildiği ve hangi aşamalardan geçerek kullanıma hazır hale getirildiği pek merak edilmez. Şimdi size bu çok popüler olan hediyelik eşyanın nasıl üretildiği konusunda ilginç detaylar paylaşacağız.

Promosyon ürünleri firmaların, okulların, sağlık kuruluşlarının, bankaların ya da aklınıza gelmeeycek neredeyse her sektörün sıklıkla kullandığı ödüllendirme araçlarındandır. Bu promosyonların da başında kristal ürünler gelir. Kristal hediyelik eşya denince de tabi ki aklımıza kristal plaket gelmektedir. Bir kristal plaket aldığınızda içinde bulunduğunuz sektörün başarılı bir çalışanı olduğunuzu düşünerek motive olursunuz. Tam da bu amaca iştirak eden bu ürünler oldukça çeşitli malzemelerden üretilir. Altın, gümüş ya da diğer çeşitli değerli metallerden üretilebilen kristal plaketler çeşitleri ve üzerine yazılacak yazıları ile oldukça kişiselleştirilebilen ürünlerdendir. Kişiselleştirme de bir hediyelik eşya için çok önemli ve aranan bir özelliktir.

Plaket üretilirken renk ya da üzerindeki yazıların müşteri tarafından seçilebilmesinin yanında üretildiği malzemenin dahi tercihe bırakılması onu çok popüler bir kişisel promosyon ürünü haline getirmektedir. Mesela buna bir örnek verelim; bir şirket kendi çalışanlarından seçeceği bazı başarılı çalışanlarına yılbaşında “yılın ithalatçcısı” ödülü hazırlatmak isteyebilir. Bunun için kristal plaket yaptırıp bazı çalışanlarını ödüllendirmek istedi diyelim. Yapması gereken çok basittir; hali hazırda daha önceden tarafımızca hazırlanmış plaket ürünlerinden beğendiği bir tasarımı seçip renk, malzeme ve üzerine yazılacak yazıyı belirtmesi yeterli olacaktır. Seçtiği plaket daha önce belirlediği renk ve malzeme ile birlikte istediği yazı ile birlikte en kısa sürede tarafımızca hazırlanıp kendisine sunulur.

Çok zengin bir çeşit portfoyuna sahip olan  Tavlı Kristal web sitesinde yayınladığı Kristal Plaket çeşitleriyle siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için yıllardır itina ile çalışmaktadır.

Whatsapp Mesajı Gönderin